cancer

Moto Rudolf Breuss:
Tumoarea trebuie
slabita prin post

Acest tratament, care micsoreaza pana la disparitie tumora, nu poate vindeca in fazele finale ale cancerului si necesita un examen de vointa! In plus, nu garanteaza distrugerea parazitilor care dau nastere cancerului, asa cum ati aflat citind mai sus metoda Dr. Hulda Regehr Clark, tumora putand aparea din nou.

Metoda Rudolf Breuss impotriva cancerului si leucemiei

Metoda Rudolf Breuss


vindecare cancer

Rudolf Breuss - cancer, leucemie


           Rudolf Breuss, vestit terapeut austriac, recomanda o cura de vindecare a cancerului in 42 zile. Binecunoscutul Dr. Rohling din Mittenwald recomanda pentru anumite tipuri de cancer chiar 70 zile. La fel Dr. Reckweg intr-o lucrare a sa studiaza categoriile de cancer si perioadele de timp necesare vindecarii fiecarei categorii; aceeasi tema fiind abordata si de Dr. Issels si Prof. Zabel. Cura Rudolf Breuss consta din suc combinat din legume cultivate organic. In cazul eliminarii cartofilor din suc, se recomanda, compensator, ceaiul din coji de cartofi; cura cuprinzand si ceaiuri precum: ceai de sclipeti (potentilla erecta), ceaiul pentru rinichi cu salvie si briboi, sau ceaiul de galbenele, cunoscut ca remediu impotriva cancerului.
           Iata legumele folosite in cura Breuss si motivatia folosirii lor:
          - sucul de sfecla rosie, ca remediu in bolile cancerigene;
          - sucul de morcovi, bogat in caroten;
          - sucul de telina, bogat in fosfor, fara de care nu putem trai;
          - sucul de ridichi si cartofi, pentru ficat.
          Explicatie:Infometand organismul de proteine, sangele devoreaza toate excrescentele inutile, deseurile de materie si umflaturile (sangele realizand astfel vindecarea), deoarece in starea avansata a excrescentelor canceroase (maligne), tumoarea este hranita de proteinele consumate. Cancerul traieste doar din hrana solida.
          Cura urmareste 3 aspecte:
          1. reducerea proteinelor in alimentatie pe timpul bolii;
          2. echilibrarea necesarului de minerale (metabolismul mineralelor fiind perturbat la nivel celular in timpul dezvoltarii cancerului);
          3. eliminarea eficienta a scaunului (activitatea sistemului excretor fiind stimulata prin combinatia de ceaiuri).